Poggenpohl Finland - Kitchen Design Studio

Kitchen Designer

WE DON'T ONLY DESIGN DREAM KITCHENS, WE DESIGN DREAM CAREERS TOO.
Founded in 1892 in the heart of Germany, Poggenpohl is the oldest and best-known kitchen brand in the world. Synonymous with both quality and lasting value, Poggenpohl kitchens epitomise innovative thinking, exceptional functionality and pioneering design.

Arvostatko designia ja haluat luoda unelmia? Niin mekin. Haemme nyt joukkoomme Espoon tai Helsingin Poggenpohl -myymälään

KEITTIÖSUUNNITTELIJAA
Omaat vahvan myyntitaustan ja sinulla on vuosien kokemus designkalusteiden parissa työskentelemisestä. Olet kunnianhimoinen, haluat asettaa tavoitteet korkealle ja nautit siitä, kun voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa työn tulokseen. Haluat menestyä, toimia asiakasrajapinnassa ja luoda ihmisille unelmia keittiöiden muodossa.
Tarjoamme sinulle keittiöalan halutuimman myyntitehtävän sekä motivoivan palkkauksen. Käytössäsi ovat markkinoiden parhaat työkalut ja jatkuvalla kouluttamisella varmistamme, että pystyt toimimaan tehtävässäsi tuloksellisesti. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rakentamassa Poggenpohlin tulevaisuutta, yhdessä Suomen suurimman keittiöjälleenmyyjän kanssa.

Lisätiedot, kauppias ja toimitusjohtaja Vertti Rossi, puh. 0400 415 887

Mikäli kiinnostut tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian,
kuitenkin viimeistään 16.7.2017 mennessä osoitteeseen