+STORIES

Echte mensen, echte woningen, echte keukens. Ontdek hoe Poggenpohl beantwoordde aan de wensen van kritische huizenbezitters en doe inspiratie op voor uw eigen woning in ons exclusieve online Magazine.

Poggenpohl open-plan kitchen and dining room connected to the outside

Poggenpohl +STORIES

Kitchens from around the world

Kitchen 50 Year SS

Built to Last in the Countryside

When Mr. Reddish looks at his Poggenpohl kitchen he remembers the day his daughter gave it to him as a gift. Since then the days at his home place have changed completely... The kitchen became busier, full of activity with everyone moving in and out throughout the day.

Lees meer over Built to Last in the Countryside
37 year kitchen in Atlanta

European styling. Tough Enough for Five Boys.

Poggenpohl in Atlanta celebrates 37 year anniversary with story of its first kitchen in the area… still as beautiful and inspiring today as it was the day it was installed in 1977. Discover the story behind this beautiful kitchen.

Lees meer over European styling. Tough Enough for Five Boys.
Fitted appliances, an irreplaceable steam oven and an exhaust fan that is embedded in the bench, noting that it is efficient, saves space and is easy to clean

Open huis

Dit prachtige landhuis midden in een Noors bos werd voor de huidige eigenaren gebouwd. Het echtpaar bewoont het samen met hun 18-jarige tweelingzonen. Het is idyllisch gelegen. Een grote gezinskeuken maakte van meet af aan deel uit van hun plannen.

Lees meer over Open huis
Poggenpohl´s aesthetic considerations prompted the choice but the practical side of the installation equally made an impression

Geschakeerde inspiratie

Velen kiezen een keuken vanwege de kwaliteit en duurzaamheid. Voor anderen komt het artistieke aspect sterker naar voren. Zoals dit huis in Japan toont, laat uitgesproken design en uitstekende kwaliteit zich verenigen in één en dezelfde keuken.

Lees meer over Geschakeerde inspiratie
As there a long wall extending from the kitchen into the dining area, Poggenpohl´s +INTEGRATION range, fits perfectly and helped the two areas to combine seamlessly

Gecoördineerd denken

Dit splinternieuwe huis staat in een Zuid-Afrikaanse streek met een rijke geschiedenis. In het midden van de woning bevindt zich een ruime keuken met eetgedeelte, die naadloos past in de eigentijdse, architectonische schoonheid van het gebouw.

Lees meer over Gecoördineerd denken
At the far end of the room there’s a dining table and chairs for more formal occasions. At the centre of the room, integrated Poggenpohl tall wall units to lodge the hob, coffee machine and two helpful warming drawers

Licht en natuur

Dit huis in Tiel, Nederland, straalt voor de toeschouwer rust uit. Misschien ligt het aan de hoogte van de ruimte, het overvloedige licht of het spaarzame gebruik van natuurlijke kleuren, overeenkomend met die van de dakstoel. Voor de eigenaren is het ongetwijfeld de perfecte plek om te koken, eten, ontspannen en vrienden te onthalen.

Lees meer over Licht en natuur
The long, dramatic island bar makes a superb focal point

Zwitserse precisie

Die eigenaar van deze woning in Genève had een duidelijke voorstelling van wat hij wilde: een moderne en eigentijdse keuken, die tegelijkertijd bijzonder functioneel is; de perfecte plaats voor het ontspannen bereiden van een maaltijd met zijn tweeën of het onthalen van gasten.

Lees meer over Zwitserse precisie
Colours are contemporary and masculine, the white cabinets contrasting with the dark wood of the breakfast bar, back wall and dining table. Glass fronts complete the look.

Professionele standaard

Deze moderne stadswoning in Berlijn is tegelijkertijd woonhuis en werkplek. Het behoort toe aan een kok, die zowel in Duitsland als in zijn geboorteland Zwitserland woont. Als hij in Berlijn is gebruikt hij zijn keuken voor het uitproberen van nieuwe recepten, geeft kookcursussen en maakt hier ook filmopnamen. Daarnaast is het een uitnodigend thuis.

Lees meer over Professionele standaard
Every inch of this Poggenpohl kitchen has been considered to fit perfectly with the modernity of the rest.

Buitenleven

Oorspronkelijk was het een half vervallen gebouw met een agrarische functie; inmiddels is deze ruime, verbouwde schuur het onderkomen van een jong gezin met twee tieners en een kleinkind. Het dubbelhoge keuken- en eetgedeelte geeft een vriendelijk thuisgevoel waarbij de keuken het middelpunt vormt.

Lees meer over Buitenleven
1 (deze pagina) , 2 , 3 , 4