Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest Houzz

Poggenpohl Keuken Design Hilversum

Poggenpohl Keuken Design Hilversum, Verlengde Zuiderloswal 6, 1216 BX Hilversum, The Netherlands


Innovatief Design, Individuele Oplossingen, Ongeëvenaarde Kwaliteit

Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Keukenstudio van Poggenpohl Keuken Design Hilversum. De Poggenpohl-showroom is toegankelijk voor het publiek en voor beroepsmatige bezoekers als architecten en interieurontwerpers en biedt full service keukendesign en -installatie – hier worden uw dromen werkelijkheid – van ontwerp tot uitvoering.

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren, waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.

Elk van onze ontwerpen start met een blanco vel papier.

Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een Poggenpohl-keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.

Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

Poggenpohl biedt een breed scala aan stijlen in fronten van keukenkasten en afwerkingen, waaronder houtfineren, lakken, laminaten, glas en meer. Van klassiek tot modern. Alles duurzaam en milieuvriendelijk. Vele verrassend betaalbaar.

Poggenpohl is opgericht in 1892 en is 's werelds toonaangevende merk in luxe keukens.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een aanvullend ontwerpadvies of voor meer informatie over speciale evenementen, die we regelmatig organiseren.

Het team van Poggenpohl Keuken Design Hilversum verheugt zich op uw komst.

Address
Poggenpohl Keuken Design Hilversum, Verlengde Zuiderloswal 6, 1216 BX Hilversum, The Netherlands

Calculate route
Google Maps
Opening hours
mon 09.00 - 18.00
tue 09.00 - 18.00
wed 09.00 - 18.00
thu 09.00 - 18.00
fri 09.00 - 18.00
sat 10.00 - 16.00