Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest Houzz

Poggenpohl Studio Amsterdam

Poggenpohl Studio Amsterdam, Parnassusweg 215-217, 1077 DG Amsterdam, The Netherlands

Innovatief Design, Individuele Oplossingen, Ongeëvenaarde Kwaliteit
Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Poggenpohl Studio Amsterdam. De Poggenpohl-showroom is toegankelijk voor het publiek en voor beroepsmatige bezoekers als architecten en interieurontwerpers en biedt full service keukendesign en -installatie – hier worden uw dromen werkelijkheid – van ontwerp tot uitvoering.
De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren, waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.
Elk van onze ontwerpen start met een blanco vel papier.
Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een Poggenpohl-keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.
Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Poggenpohl maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.
Poggenpohl biedt een breed scala aan stijlen in fronten van keukenkasten en afwerkingen, waaronder houtfineren, lakken, laminaten, glas en meer. Van klassiek tot modern. Alles duurzaam en milieuvriendelijk. Vele verrassend betaalbaar.
Poggenpohl is opgericht in 1892 en is 's werelds toonaangevende merk in luxe keukens.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een aanvullend ontwerpadvies of voor meer informatie over speciale evenementen, die we regelmatig organiseren.
Het team van Poggenpohl Studio Amsterdam verheugt zich op uw komst.

Team

Douwe Vet
Studioleiter

Ralph de Graaf
Advies & Sales

Iris Haak
Advies & Sales

Address
Poggenpohl Studio Amsterdam, Parnassusweg 215-217, 1077 DG Amsterdam, The Netherlands

Calculate route
Google Maps
Opening hours
mon 10.00 - 17.30
tue 10.00 - 17.30
wed 10.00 - 17.30
thu 10.00 - 17.30
fri 10.00 - 17.30
sat 10.00 - 16.00